Oproep voor Intervisie 2024; doe mee en invensteer in je professionele ontwikkeling!

Heb je al nagedacht over je goede voornemens voor dit jaar? Hier is er nog eentje: overweeg deel te nemen aan intervisie!

Juist in de routine van je werk is het van belang af en toe stil te staan, te reflecteren en nieuwe inzichten op te doen.

Delen van ervaringen

Intervisie biedt een systematische aanpak voor het delen van ervaringen en het opdoen van inzichten. Het is dé gelegenheid om met vakgenoten nieuwe ideeën uit te wisselen, 'blinde vlekken' te ontdekken en waardevolle feedback te ontvangen. Bij intervisie bepaal je zelf welke aspecten je wilt inbrengen, waardoor het aansluit op jouw leerbehoeften.

Investeren in groei en ontwikkeling

De VvG biedt haar leden de kans om onder professionele begeleiding aan een intervisietraject deel te nemen. Met een groep van 6 tot 8 deelnemers kom je 6 keer per jaar samen, met de optie voor vervolgsessies. Voor slechts €300 per jaar investeer je in je eigen groei en ontwikkeling. Grijp je kans om dit voorjaar aan je eigen intervisietraject te beginnen en ontdek hoe intervisie jouw professionaliteit naar nieuwe hoogten kan brengen.

Meer weten?

Binnenkort start er in ieder geval één nieuwe intervisiegroep en wellicht ook een tweede. Dus pak nu je kans om nog dit voorjaar aan je eigen intervisietraject te beginnen en meld je aan via info@griffiers.nl onder vermelding van “intervisie”. Eerst meer lezen? Kijk dan op de pagina intervisie.